Glas-in-lood is een ambacht en hobby waar ik mijn werk van gemaakt heb. Sinds mensenheugenis wordt er glas-in-lood in raamvensters toegepast. De decoratieve toepassing van glas-in-lood wordt door de vele kleuren en maten nog steeds zeer gewaardeerd en zal uw woning een sfeer verhoging geven.Het vervaardigen van glas-in-lood is in de basis onveranderd en ambachtelijk gebleven. Met enthousiasme en kennis van zaken verzorgen wij een cursus van zes weken waarbij u de volledige basis eigen kunt maken.Uiteraard geldt voor deze ambachtelijke hobby óefening baart kunst', zodat het aan te raden is met een eenvoudig werkstuk te beginnen.

Uiteraard beschikken wij over het juiste gereedschap, goede materialen, de nodige accuratesse en met een goede voorbereiding en uitvoering, heb je al snel een product waar je trots op kunt zijn.Kunstzinnig aan het werk, dan biedt Tiffany vele mogelijkheden.Eind 1800 ontwikkelde de Amerikaanse glaskunstenaar Louis Comfort Tiffany een techniek om kleine stukken glas omwikkeld met koperfolie aan elkaar te solderen met tin. U waarschijnlijk bekend van de Tiffany lamp. Deze techniek biedt echter ook de mogelijkheid tot allerlei kunstzinnige uitvoeringen.Beide uitvoeringen bieden wij u aan in de zes weken cursus glas-in-lood / Tiffany.U kunt kiezen beide technieken toe te passen in de cursus of alleen voor glas-in-lood of Tiffany te gaan en beoordeel dan zelf of dit een boeiende hobby voor u is.

CURSUS 6 weken 185,00 euro

Inbegrepen gebruik gereedschap, materiaal workshop en cursussen raamwerk tot 30 x 40 cm,mijn deskundige begeleiding, koffie of thee met lekkernij en bij de dagworkshop de Westfriese lunch.


Lees meer: https://www.theetuin-the-twins.nl/glas-in-lood-tiffany-workshops-cursus-arrangementen/