OBDAM - De scholen zijn alweer begonnen en binnenkort gaat ook het nieuwe cursusseizoen in De Brink weer van start. De Brink biedt de mogelijkheid om een proefles te volgen zodat u zeker bent van uw keuze. Bovendien bestaat bij de meeste cursussen de mogelijkheid om in te stromen in een bestaande groep.

Wijncursus
Naast het huidige aanbod, starten wij binnenkort met een mooie Wijncursus. Geen wijnproeverij of high wine, maar een cursus waarmee een landelijk examen kan worden afgelegd en u een wijnoorkonde of wijnbrevet kunt behalen. De cursus is voornamelijk bedoeld voor de echte wijnliefhebbers die meer willen weten over herkomst, druiven, wijnbereiding en de combinatie met spijzen. De cursus wordt gegeven door Caroline Cocheret, bevlogen wijndocent en Register Vinoloog van Wijneducatie Nederland. Zij zal, met haar kundige en enthousiaste manier van educatie, uw wijnbeleving voor altijd veranderen. De kosten bedragen € 250,- voor 5 avonden (vrijdagavond) van 19.30 uur tot 22.30 uur. Bij de prijs inbegrepen zijn de wijnen, materiaal, een cursusboek van € 30,-, kaas en brood. De cursus start op 13 september 2019.

Cursus Mandala tekenen
Bij voldoende deelnemers gaat er vanaf eind september, op donderdagavond, een beginnersgroep van start. Er is nog plaats!

Leven vanuit je Eigen Authentieke Kracht
Deze workshop bestaat uit vijf bijeenkomsten ieder van twee uur.

Durf je te leven vanuit je eigen Authentieke kracht?
Heb je de moed om te leven zoals je graag zou willen?
Weet je hoe je je eigen geluksleven kunt leven?
Ben je nieuwsgierig en wil je je bewustzijn vergroten?


In deze workshop ga je op reis met jezelf. Je gaat op zoek naar wie jij van oorsprong bent. Deze reis begint met het onderzoeken van je eigen grenzen op elk niveau. Je fysieke, mentale, emotionele en spirituele grens. Jouw ervaringen op lichamelijk niveau, je gedachten, je gevoelens zeggen iets over jou, omdat je alleen maar jezelf kunt ervaren en niet iemand anders.

Naast het theoretische gedeelte zijn er ook oefeningen/visualisaties ter ondersteuning van het theoretische gedeelte. Er is bovendien voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen.In deze workshop krijg je informatie en handvatten om bij je kracht te leren komen; de kracht die in een ieder van ons aanwezig is. Deze workshop geeft je de mogelijkheid om jezelf weer te gaan voelen, wie je van oorsprong bent.Dat kan je rust en vrijheid geven om weer te leven en te handelen naar wie jij van oorsprong bent.

Deze cursus vindt plaats op 30 september, 7, 14 en 28 oktober (21 oktober = herfstvakantie) en4 november van 19.30 tot 21.30.

De diverse taalcursussen:

Spaans
Isabelle Koopman is de vakdocent voor de Spaanse cursussen. Er zijn diverse niveaus, te weten

Spaans voor beginners
Er start een nieuwe groep op dinsdagavond van 20.15 tot 21.45 uur. Start 17 september.

Spaans 3
Op dinsdagavond van 18.45 tot 20.15 uur. Start 17 september.
De kosten bedragen € 105,- voor 12 lessen.

Engels voor ver-gevorderden
Op donderdagavond voor de ver-gevorderden van 20.30 tot 21.45. De lessen worden gegeven door Lucienne van Deelen. Start 12 september.
De kosten bedragen € 95,- voor 12 lessen.

Frans voor gevorderden
Op dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 uur. De lessen worden gegeven door Gerry Klaver. Start dinsdag 17 september.
De kosten bedragen € 95,- voor 12 lessen.

Frans voor beginners
Een prachtige taal om te horen maar vooral ook te spreken. U moet wel de basis beheersen omdat u instroomt in de beginnersgroep van afgelopen seizoen. Paulien van Soest wil u graag inwijden in de Franse taal. Deze cursus vindt plaats op woensdagavond van 20.15 tot 21.30 uur. Start woensdag 18 september. De kosten bedragen € 95,- voor 12 lessen.

Vervolg op Frans voor beginners
Deze groep heeft inmiddels zo’n 30 lessen achter de rug. Enige kennis van de Franse taal is derhalve gewenst. Deze cursus vindt plaats op woensdagavond van 19.00 tot 20.15 uur en gaat op 18 september van start. De kosten bedragen € 95,- voor 12 lessen.

Alle cursussen zijn inclusief koffie/thee. De prijzen per cursus worden vanaf september 2019 met € 10,- verhoogd in verband met de eveneens stijgende vaste kosten voor De Brink (gas/water/licht/electra).

Aanmelden kan via de website; www.debrinkobdam.nl

Informatie kunt u verkrijgen via Carin Vagevuur; carin.vagevuur@debrinkobdam.nl of Chantal Nooij; chantal.nooij@debrinkobdam.nl.