HENSBROEK - Op zondag 7 oktober staat hij daar alweer op het programma. Wat stelt RKEDO-Kwiek, Ajax-Feyenoord, Ijsselmeervogels-Spakenburg, VVS-Grasshoppers en HSV-St. Pauli nog voor als je Apollo'68-Victoria O hebt?

Bovenstaande valt te lezen op de Facebookpagina van Apollo '68 en geeft alweer aan hoezeer de derby van het Koggenland leeft. Ongetwijfeld zal de Hensbroekse supportersvereniging "De Twaalfde Man" er met tal van sfeeracties weer iets moois van maken zoals ook vorig jaar gebeurde.Toen eindigde de derby uiteindelijk in een puntendeling (1-1) en zowel in Hensbroek als in Obdam wordt de spanning deze dagen opgevoerd voor komende zondag.

Beide clubs zijn de competitie in de 4e Klasse C begonnen met een overwinning en een nederlaag. Victoria O. startte met een eclatante 6-0 overwinning op WMC terwijl Apollo'68 in eigen huis te sterk was voor De Valken (3-2). Afgelopen zondag verloor men beide toen de Hensbroekers met 3-0 onderuit ging bij RKEDO en de ploeg uit Obdam met 4-2 bij De Valken.

De wedstrijd Apollo '68 - Victoria O begint komende zondag om 14.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter De Jager.

Foto's: DP Sportfotografie