ALPHEN AAN DEN RIJN - Hollandia kan zich komende week zomaar weer in de subtop van de vierde divisie spelen. Na de 1-4 overwinning op hekkensluiter Alphense Boys heeft de ploeg van trainer Lars Keppel zowel op donderdag als tweede paasdag een inhaalwedstrijd in eigen huis voor de boeg.

Op bezoek bij de rode lantaarndrager in Alphen aan den Rijn moest Hollandia even wakker geschud worden toen Julian van der Kwaak de score namens de thuisploeg opende. Nog geen tien minuten later had Hollandia de schade hersteld via een benutte strafschop van Encho Margaritha en een eigen doelpunt van Lekan Onasanya na een voorzet van Jesse Koeman.

Kort na de rust wist Niels Koster de marge op twee te brengen en nadien kwam de Hoornse formatie niet meer in gevaar. Kort voor tijd zorgde Delano Woud voor het slotakkoord: 1-4.

Hollandia speelt komende donderdag om 20.00 uur in eigen huis eerst de inhaalwedstrijd tegen DHSC. Op maandag 1 april, tweede paasdag, komt vervolgens AFC '34 naar het Julianapark.