Wanneer het niet meer lukt om vriendelijk te zijn. Hoe voel jij je? En zou dit de reden kunnen zijn, hoe je reageert op een ander?

Wanneer ik me niet goed voel merkt mijn omgeving dat vrij snel. Hoe ik me voel heeft direct een uitwerking op wat ik doe, en hoe ik overkom. Belangrijk dus om eens over na te denken, die wisselwerking.

Vriendelijkheid is niet alleen besmettelijk, het is ook bewezen dat dit je gelukkiger maakt. Wanneer je aardig bent voor anderen produceren je hersenen feel good-hormonen en neurotransmitters zoals serotonine.

Test het maar eens uit als je “glimlachend” boodschappen gaat doen, hoe vaak krijg je een glimlach terug, of heb je wel eens meegemaakt dat je verliefd was en dat het je ineens opviel dat de mensen om je heen ineens zoveel aardiger tegen je waren, dat vreemden op straat je aankeken en naar je lachten?

Dat komt onder andere door het uitstralen van jouw blijdschap en jouw vriendelijkheid. Doe het vandaag maar eens! Doe eens lief!

En wanneer je moeite hebt om wat voor rede dan ook om je goed te voelen, is dit heel eenvoudig aan te leren. Veel mensen heb ik inmiddels geholpen om te leren hoe je simpelweg je weer snel goed kunt voelen, ondanks de omstandigheden. Wanneer je hier meer over wilt weten kijk dan even op mijn website of mail voor meer informatie

www.unchainyourbrain.nl

info@unchainyourbrain.nl

Fijne dag vandaag