Huisdieren maken tegenwoordig een volwaardig deel uit van het gezinsleven.
De dieren krijgen de beste verzorging, het lekkerste voer en bij het zoeken van een vakantieadres wordt rekening gehouden met de wensen van de hond.


Na deze mooie tijd is er vaak na vele jaren samen, ook altijd een moment om afscheid te nemen.
Helaas zijn veel mensen niet op de hoogte om het huisdier een mooie laatste rustplaats te geven op de Dierenbegraafplaats De Stille Weiden in Bobeldijk. Helaas is cremeren vaak het eerste waar aan gedacht wordt.

De Stille Weiden is een prachtig onderhouden begraafplaats die al sinds 1974 de gelegenheid biedt om de baasjes op een waardige manier afscheid te laten nemen van hun lieve huisdier. Geheel naar de persoonlijke wensen. Begraven in een mandje, een kist met satijnen bekleding, of in een dekentje waar de hond altijd op lag. Het grafje kan later bijvoorbeeld worden aangekleed met een grafsteen of een ander gedenkteken, een boom of wat bloeiende planten.
De Stille Weiden bieden ook de gelegenheid om de as van gecremeerde dieren uit te strooien op deze prachtige locatie.

Ook voor een herinnering voor thuis zijn er verschillende mogelijkheden. De prachtige 3D glas objecten zijn echt een bewondering waard (ook als u geen klant bent). Uw eigen hond, kat (of pootafdruk) ingegraveerd in kwalitatief het mooiste kristalglas.
U kunt altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen op de begraafplaats; ook in het weekend.
Of kom langs op de open-dag op zondag 6 oktober van 10:00 tot 16:00 uur.

Dierenbegraafplaats De Stille Weiden
Bobeldijk 83
1647 CJ Berkhout
0229 55 17 75 info@destilleweiden.nl
www.destilleweiden.nl