Valentijnsdag is een dag waarop we de liefde vieren met onze geliefden. Of je nu single bent of met iemand samen bent, er is altijd een manier om deze speciale dag te vieren. Nog geen idee wat je voor Valentijnsdag zou willen doen? No worries! We zetten de leukste Valentijnsdag tips voor je op een rij om je te helpen bij het vieren van deze mooie dag.

Cadeautips
Maak een zelfgemaakt cadeau. Niets is zo speciaal als iets dat met de hand gemaakt is. Denk aan een zelfgemaakte kaart, een zelfgebakken taart of zelfgemaakte sieraden. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk een leuk zelfgemaakt cadeau waarmee je jouw geliefde gegarandeerd verrast.

Geef iets persoonlijks. Denk aan een foto van jullie samen of maak een toffe collage. Geef dit cadeau in een mooie fotolijst en je persoonlijke gift is helemaal af. Ga voor de mooie en unieke fotolijsten van Umbra om mooie herinneringen in te vereeuwigen.

Kies voor een cadeau met een speciale betekenis. Dit kan iets zijn waar een betekenis aan vastzit zoals jullie favoriete stad. Shop dan de leuke posters van Wijck en geef deze in een mooie bijpassende lijst cadeau. Zo krijgt jullie favoriete stad een mooi plekje in huis.

Of kies voor een sieraad waar je tegelijkertijd een mooie herinnering aan over houdt. Mooie en tijdloze sieraden vind je onder andere bij Ti Sento - Milano, 24Kae en Ania Haie.

Datetips
Organiseer een romantisch diner thuis met een zelfgemaakt menu. Een romantisch diner hoeft natuurlijk niet altijd buiten de deur. Haal de chef in jezelf naar boven en stel een homemade menu samen met daarop de favoriete gerechten van jouw geliefde. Kies daarbij voor een romantische tafelsetting om het tafereel compleet te maken. Zet lekker veel kaarsen neer en ga voor tof servies om een restaurantwaardige setting te creëren. Mooie kaarsenhouders en leuk servies shop je van de merken House Doctor of Zusss.

Creëer iets samen. Ga bijvoorbeeld samen koken. Je kunt als verrassing zelf een heel diner bereiden voor jouw geliefde, maar je kunt natuurlijk ook samen aan de slag gaan! Kies een thema of kies bijvoorbeeld voor de Mediterrane keuken en stem het menu hierop af. Zo leer je ook nieuwe en lekkere gerechten kennen voor aankomende date nights.

Ga samen op pad voor een gezellige activiteit. Verras jouw geliefde met een dagje sauna, een nachtje weg, een sportieve activiteit of een concert. Kies voor een activiteit die voor jullie beiden nieuw is, zodat je samen op ontdekking kunt. Een stad waar jullie nog nooit zijn geweest, een artiest die jullie nog niet live hebben gezien of een sport waar jullie allebei nog goed in willen worden. De opties zijn eindeloos!

Maar onthoud vooral dat Valentijnsdag niet alleen gaat om cadeaus of verrassingen, maar ook om samen tijd door te brengen en je liefde voor elkaar te uiten. Dus of je nu single bent of een relatie hebt, neem de tijd om deze speciale dag te vieren met degene(n) die je liefhebt. Veel plezier!