Onlangs heb ik mij aangesloten bij eerlijkeuitvaarten.nl
Waarom dat? Vraagt u zich misschien af.


Als ik als uitvaartverzorger bij een familie over de drempel stap, weten zij vaak nog niet wie ik ben en hoe ik werk. Pas in de dagen die daarop volgen, ontdekken zij dat ik in elke fase van het hele proces met liefde, tijd en aandacht aanwezig ben en ze veel zorg uit handen neem in een verdrietige en verwarrende periode. Maarja, dat weten zij pas na een paar dagen, ze moeten mij eerst leren kennen.

Wat ze wel vooraf al kunnen zien, is dat ik volledig transparant werk als het om de kosten gaat. Daarom mag ik namelijk partner zijn van Eerlijke Uitvaarten. Dat geeft een veilig en overzichtelijk gevoel. Op mijn website is het bedrag wat ik bereken voor mijn dienstverlening terug te vinden, dat is lang niet bij alle collega’s het geval. Bovendien garandeert mijn partnerschap bij Eerlijke Uitvaarten dat ik alle verdere geleverde diensten en producten zonder opslag doorbereken. Ook een aspect wat in de uitvaartwereld lang niet altijd gebruikelijk is.

Kennismaken vooraf kán altijd, maar gebeurt niet altijd.
Vooraf kennis nemen van de transparantie van mij als uitvaartverzorger is hiermee wel gegarandeerd.
Daarmee kan ik het laatste woord in mijn ‘kernwoorden’ , zoals hieronder te lezen, alvast garanderen, de eerste twee mogen mensen zelf ervaren als ze mij de uitvaartverzorging toevertrouwen.


Liefdevol, betrokken en transparant

https://moniquebankras.nl/