SPANBROEK - Zondag 26 maart verzorgt fanfare Erato o.l.v. dirigent Thomas Geerts een koffieconcert in ’t Kerkhuys Spanbroek. Aanvang: 11.00 uur. Thema van het concert: Pop en Rock.

Speciaal voor dit concert heeft Erato louter pop- en musicalnummers op de lessenaar gezet. In prachtige arrangementen komen tijdens dit concert een aantal toppers uit de ranglijsten aller tijden langs.
Te horen zijn o.a. Queen (niet alleen ‘Bohemian rhapsody’), the Eagles (niet alleen ‘Hotel California’), Electric Light Orchestra (‘Mr. Blue Sky’), Amy Whinehouse, Anouk. Maar ook een medley van toppers uit de musical ‘Grease’ en de gitaarmuziek van The Shadows worden gespeeld door Erato.
Muziekvereniging Erato staat sinds 2012 onder leiding van dirigent Thomas Geerts. Naast dirigent van een aantal orkesten is hij trompetdocent en uitvoerend muzikant. Als trompettist valt hij regelmatig in bij grote orkesten, maar is hij ook te horen met zijn eigen ensembles als Amsterdam Brass Quintet en Zorita.

Kaarten voor dit Pop-Rock-Koffieconcert kosten € 7,50 en zijn aan de zaal verkrijgbaar. Wilt u zekerheid over een kaart, deze zijn te reserveren via erato.kaartverkoop@gmail.com.
www.kerkhuys.nl