SPANBROEK - Het idee voor een feestelijke voorstelling lag er al een tijdje. Dit najaar gaat het dan eindelijk gebeuren. Muziektheatergroep Puur! start haar jubileumtour op 25 sept. in Enkhuizen en speelt daarna nog in Spanbroek, Hoorn, Zwolle en Vlaardingen. Het thema voor dit nieuwe liedjesprogramma was snel gevonden. Want wat er ook gebeurt, uiteindelijk draait alles om de liefde!

Op de liefde


Verwacht niet alleen zoete liefdesliedjes of verhalen vol rozengeur en maneschijn. Puur! gaat op zoek naar de rauwe werkelijkheid. Want liefde kent vele gezichten; het schuurt, wringt en is zelden perfect. Al ziet het er aan de buitenkant wel zo uit. Met ‘Op de liefde’ viert Puur! haar 10-jarig bestaan en de liefde. Laat je meevoeren in deze liefdevolle, muzikale rollercoaster!

Over Puur!


Tien jaar geleden gestart; 6 zangers en een pianist met veel enthousiasme en liefde voor muziek. Ze zingen zelfgekozen repertoire. Mooie pure liedjes. Samen, maar ook solo of in een duet. Puur! bestaat uit: Tonnie Meester, Miranda de Jong, Wendy Bril, Jaap van Saarloos, Frank Stratmann en Martin Brongers. Zij worden begeleid door pianist en arrangeur Sjoerd Brouwer.

Meer informatie, foto’s en video impressies:

www.puur-online.nl

Muziektheater 't Kerkhuys Spanbroek
Zondag 2 oktober 2022
Aanvang 14:30 uur
Kaarten €16,00