SPANBROEK - Op zondag 16 oktober 2022 treedt het opera- en operettekwartet Bella Cantara op in muziektheater ‘t Kerkhuys. De laatste keer was 13 oktober 2019, sindsdien hebben we 2 jaar geen reguliere concerten kunnen geven vanwege de Corona-pandemie. Nu pakken we de jaarlijkse traditie weer op en uiteraard hopen we dat onze trouwe bezoekers ook dit jaar weer van ons concert komen genieten. Zoals u van ons gewend bent, staat u weer een afwisselend concert te wachten, met uiteraard opera en operette, maar ook met uitstapjes naar het klassieke lied en de musical. Er zullen weer vele bekende stukken langskomen, afgewisseld met minder bekende maar niet minder mooie stukken.

Bella Cantara treedt al ruim 20 jaar succesvol op in Noord-Holland. In die tijd hebben we vele fans gekregen, waarvan sommigen jaarlijks onze concerten bezoeken. Het kwartet bestaat tegenwoordig uit: Joke Oud (alt), Hans van Niekerk (bas) – beiden al vanaf het begin zingend bij Bella Cantara – Mirjam Betjes (sopraan) en Walther Deubel (tenor). Al jaren worden we fantastisch begeleid door Hans Weenink.

In de beginjaren van ons bestaan zongen we vooral opera. Later is daar operette en musical bijgekomen. Tegenwoordig brengen we een mix van opera-, operette- en musicalstukken, die veelal bij het publiek bekend zijn, en maken we ook af en toe een uitstapje naar het populaire genre. Onze concerten zijn dan ook een feest van herkenning voor onze bezoekers.

Op 16 oktober aanvang 14.30 uur treden we op in muziektheater ‘t Kerkhuys. Het gevarieerde programma zal voor ieder zijn smaak wel wat te bieden hebben en zorgt voor een aangename invulling van uw zondagmiddag. U hoort o.m. stukken uit De Parelvissers, Die Zauberflöte, Porgy and Bess etc. Bella Cantara ziet er naar uit u te ontmoeten. Graag tot ziens!

Reserveren is gewenst via: Joke Oud 0226 353563 pjm.oud@quicknet.nl de toegang bedraagt 12.50 p.p. www.kerkhuys.nl