OOSTERLEEK - Op zondagmiddag 4 augustus speelt The Clue in Herbergh 't IJsselmeer te Oosterleek. Deze muziekformatie uit Hoogkarspel verzorgt een gratis zomeroptreden met een uitnodigende setlist en verrassende keuze van liedjes.

The Clue is al jarenlang een vertrouwd muzikaal begrip in de West-Friese regio. Een band die ooit eind 80-jaren is gestart en nog steeds speelt met inzet en volledige toewijding in het uitvoeren van al die prachtige liedjes.

Van meer bekende liedjes van Paul McCartney, Douwe Bob en Racoon tot minder voor de hand liggend materiaal van REM, Daniel Lohues en Johan en Mott the Hoople. Soms heerlijk voorspelbaar, maar soms ook verrassend en een beetje eigenwijs uit de muzikale hoek komend. Het optreden van The Clue kenmerkt zich door een sterke akoestische benadering van het repertoire, de meerstemmigheid en de onderhoudende ondersteuning van basgitaar en slagwerk. Richard Cornelisz (zang, gitaar, mandoline), Niko Groot (gitaar, ukelele, lapsteel, zang), Elise Groot (basgitaar, zang) en Piet Karsten (slagwerk, percussie, zang).

Aanvang: 14.30 uur. De entree is gratis.