SPANBROEK - Zaterdag 16 november aanvang 20.00 uur in ’t Kerkhuys; 10-jarig Jubileumconcert Moment. Zanggroep Moment bekend door hun 4 stemmige zang met muzikale begeleiding van gitaar en/of muziek op band, bestaat in 2019 alweer 10 jaar. Daarom hebben de 4 vrienden: Erwin (zang en gitaar), Leslie, Linda en Suzanne (alle drie zang) het initiatief genomen om een jubileumconcert te organiseren in het sfeervolle Kerkhuys te Spanbroek.


U kent Moment misschien van hun optredens tijdens uw kerstinkopen bij een tuincentrum of kerstmarkt. Of heeft u ze een keer gehoord tijdens een van de vele huwelijksceremonies of uitvaarten en herinneringsavonden. Door hun vier stemmen die prachtig bij elkaar passen kunnen ze gevoelige liedjes op geheel eigen wijze ten gehore brengen. Vaak zijn deze liedjes speciaal voor Moment gearrangeerd door zangpedagoge Martine Wolkers. De vier vrienden hebben prachtige stemmen, maar ze hebben dan ook al jarenlange ervaring in de muziek. Zo stonden ze samen vele jaren op het podium met de Diatonica’s. Uit hun brede repertoire van easy listening liedjes zal Moment de ‘best-off’ ten gehore brengen. Van Marco Borsato tot Og3ne of nummers met een speciaal verhaal. Na afloop is er uiteraard de gelegenheid om te toasten op het jubileum.Zaterdag 16 november 2019 om 20.00 uur. Kerkje open om 19.30 uur.

‘t Kerkhuys, Spanbroekerweg 37, Spanbroek.
Entree: 10,00 euro.
Snel reserveren is gewenst. Het aantal plaatsen in beperkt.

Info www.kerkhuys.nl Reserveren via: info@jouw-moment.nl Meer informatie: www.jouw-moment.nl of www.facebook.com/jouwmoment