SPANBROEK - In een warme sfeer en voor een prachtig decor zingt Ageeth de Haan de allerleukste traditionele en zelfgeschreven sinterklaasliedjes.

Daarbij vertelt ze het verhaal over Pietje Moe die voor het eerst met Sinterklaas mee mag naar Nederland. Cadeautjes inpakken, pepernoten strooien en lopen op het dak, dat heeft hij nog nooit gedaan. In grappige en ontroerende scènes zien we hoe Pietje Moe het allemaal leert, en dan een beetje moe is. Deze prachtige voorstelling vindt plaats op vrijdag 1 december om 16.30 uur in Muziektheater ’t Kerkhuys te Spanbroek. Het belooft een sfeervol familiemoment zo vlak voor het Sinterklaasfeest.

De voorstelling Zachtjes gaan de paardenvoetjes brengt bij kinderen en (groot)ouders weer even het ouderwetse Sinterklaasgevoel terug. Uit volle borst meezingen mag!

Ageeth wordt begeleid door Peer Thielen op gitaar. Het sfeervolle decor van deze voorstelling is ontworpen door Noëlle Smit. Het programma is geïnspireerd op het gelijknamige prentenboek met cd, gemaakt door Ageeth en Noëlle.

Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Ageeth communiceert via allerlei muziekstijlen en weet met haar zangstem een magische sfeer te creëren. In tekst en muziek staat de beleving centraal, wat leidt tot poëtische, grappige en ontroerende momenten. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de zaal verlaten.

Kaarten à € 8,00 zijn te reserveren via de agenda van www.kerkhuys.nl. Graag tot ziens in Muziektheater ’t Kerkhuys, Spanbroekerweg 37 te Spanbroek.

Waar: ’t Kerkhuys Spanbroek

Wanneer: vrijdag 1 dec. 2017

Aanvang: 16:30 uur

Entree: € 8,00

Info: www.kerkhuys.nl

Reserveren: info@ageethdehaan.nl