MEDEMBLIK - Het BON-theater maakt zich op voor de eindsprint van dit theaterseizoen. Met klinkende namen, die garant staan voor nieuwe liedjes, rake grappen en lovende recensies.

Op 24 februari spelen Yentl en De Boer een try-out van hun voorstelling ‘Magie’. Wees er snel bij, want er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor deze show waarin Yentl en De Boer nieuwe liedjes combineren met bizarre verhalen en personages.

René van Meurs belooft niks
“Als je me tien jaar geleden had verteld dat ik thuis grappen zou schrijven, naar een theater zou rijden en die avond aan avond zou vertellen aan honderden mensen, dan had ik je voor gek verklaard.” Het zijn de woorden van René van Meurs. Al ruim tien jaar is hij één van de vaste waarden van de Comedytrain en op 17 maart komt hij naar het BON-theater in Medemblik. Het zou een avondje vol mooie verhalen, rake grappen en flink tempo kunnen worden, maar hij belooft niks.

Zijlstra bejubeld
Jeroen Zijlstra laat op 7 april zien en vooral horen waarom het lovende recensies regent voor zijn voorstelling Waterman. “Beste jazz-kleinkunst band van Nederland”, luiden de woordenvan Theaterkrant. “Een jubileumshow met nummers uit al die jaren levert een mooi mozaïekop”, schrijft NRC. Volgens Parool ‘maken de voormalig zeevisser en de bandleden zo veel indruk met hun geperfectioneerde muzikaliteit, samenspel én hun hartelijkheid, dat het publiek ten diepste bemoedigd en gezegend is.”

Kaarten voor Yentl en de Boer, René van Meurs en Zijlstra zijn nog beperkt verkrijgbaar via www.bon-theater.nl. Aanvang 20.15 uur. De laatste voorstelling van dit BON-theater- seizoen is op 21 april 2018. Dan spelen Pieter Jouke en Ronald Snijders ‘De staat van verwarring’.