WEST-FRIESLAND - Mensen gaan al eeuwenlang op bedevaart naar ‘heilige’ plaatsen, die om hun religieuze betekenis aantrekkingskracht uitoefenen. Bedevaarten zijn van alle tijden!

Ook vandaag de dag hebben mensen behoefte aan bezinning en zoekt men naar diepere waarden in het leven. Wie op pad gaat en openstaat voor contacten, komt andere mensen tegen die ook de taal van ontmoeting spreken. Juist die ontmoetingen in combinatie met vakantie en geloof maken een reis naar Lourdes tot een bijzondere reis. Door die ervaring word je een ander mens. Misschien hoorde u er al enthousiast over vertellen? Ook voor niet gelovigen, buitenkerkelijken en andersdenkenden is een reis naar Lourdes waardevol! Ook onder hen zijn er velen ‘op zoek’.

Wilt u in korte tijd een grote afstand overbruggen en op een aangename manier reizen? Dan is vliegen naar Lourdes een aanrader. In ongeveer anderhalf uur brengt het chartervliegtuig u van Maastricht naar Lourdes. En, wilt u met mensen uit uw omgeving, uit de regio? VNB Westfriesland organiseert voor het zeventiende achtereenvolgende jaar een groepsreis met medische, pastorale en reisbegeleiding. De bus (gratis!) brengt u via opstapplaatsen in Hoogkarspel, Hoorn en Oostzaan naar Maastricht Airport. Ook op de terugreis naar Westfriesland staat de bus voor u gereed.

Data: 26 september t/m 1 oktober 2018
Opgave/inschrijven: Harry Vet ham.vet@quicknet.nl / 0228-514040 of bij het plaatselijke inschrijfadres.