DEN HELDER - Het is alweer even geleden dat het nieuwe theaterseizoen van start is gegaan. Ook Schouwburg De Kampanje in Den Helder is bezig aan een nieuwe en spannende periode boordevol prachtige voorstellingen, waar het publiek kan genieten van een heerlijke avond uit. Zoals bijvoorbeeld op Vrijdag 2 November, want dan staat De Kampanje in het teken van de West-Friese humor. Het succesvolle gezelschap West- Friesland Plat komt dan naar Den Helder voor een heerlijke avond West-Friese humor op z`n best.

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en die wijsheid brengt West- Friesland Plat al jarenlang in praktijk. Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Noord- Hollandse podia. Met een avondvullend programma houdt de groep de bezoekers op het puntje van de stoel. Want de West- Friese humor staat niet voor niets bekend als de leukste streekhumor van ons land. De avondvullende voorstellingen van West- Friesland Plat hebben daarbij ook nog eens een grote grapdichtheid. En dat betekend: heerlijk lachen de hele avond lang. En of het nou Kees Visser is met zijn op Kees Stet geënte repertoire, Leon Knoin met zijn gortdroge humor, of Marja van Skagen met haar succesvolle voordrachten: de West- Friese humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo`s. Ook op muzikaal gebied staat de groep zijn mannetje. De heerlijke en zeer aanstekelijke liedjes in het programma worden allemaal live begeleidt. Daarom staat een ding zeker vast: wie zin heeft in een oergezellig en onvergetelijk avondje uit is bij West- Friesland Plat aan het goede adres.

Vrijdag 2 November komt West- Friesland Plat naar Schouwburg De Kampanje, Willemsoord 63, Den Helder, telefoon 0223 764664. De entreekaarten voor deze onvergetelijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa van De Kampanje. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. Haast U met de aankoop van Uw kaartjes want de belangstelling is groot.

Kijk voor meer informatie op:
www.west-frieslandplat.com