OBDAM – 17 januari 2019- Na het succes van vorig jaar komt de band Blue Star op zaterdag 13 april a.s. opnieuw een optreden verzorgen in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. De voorverkoop van de kaarten is inmiddels van start gegaan. Vorig jaar ging de kaartverkoop tijdens de voorverkoop enorm hard, dus wees er snel bij!

Vervlogen tijden herleven wanneer de mannen van Blue Star het podium beklimmen. Velen onder u zullen hen nog kennen van de regelmatige optredens in Obdam en de rest van West-Friesland.

Wie is er tenslotte niet bij een concert van deze band geweest in locaties als ‘Het Wapen van Obdam’ en ‘De Heer van Wassenaer’? Destijds immens populair, maar ook nu nog zeker niet vergeten. De mannen van Blue Star zijn nog immer actief. Jaarlijks treden zij nog altijd een aantal keer op en dan kunnen ze rekenen op een laaiend enthousiast publiek!

Het repertoire van de band bestaat voor een groot deel uit hits uit de 70-er jaren. Nummers als Ground Control to Major Tom van David Bowie , Sweet Home Alabama, Hotel California en vele anderen, weten het gemêleerde publiek nog altijd te beroeren.

Clemens Wenners, Evert Sijm, Hans Vos, Aldo Cuccagna, Clemens Wenners jr. en Jeroen Woelders vormen tezamen misschien wel de coverband met het hoogst aantal ‘dienstjaren’. De band werd opgericht in 1960 en gaat ook in de 21e eeuw onverminderd door.

Drummer Aldo Cuccagna woont overigens in Italië en komt, speciaal voor het optreden in Obdam, naar Nederland!

Wacht niet te lang
Wij verwachten ook nu weer een run op de kaarten, dus wees er snel bij want op is op! Kaarten zijn te bestellen via de website van De Brink www.debrinkobdam.nl.

Het optreden van Blue Star vindt plaats in de grote zaal van De Brink, Dorpsstraat 155 in Obdam en vangt aan om 21.00 uur. De zaal gaat open om 20.30 uur.