DE GOORN - Op zondag 18 december 2016 organiseert Rotary Club Koggenland de Santa Run. Dit evenement wordt vlak voor Kerst door verschillende Rotaryclubs in het land georganiseerd. Het is voor het vijfde jaar op rij dat deze funloop van ongeveer 4 kilometer in Koggenland plaatsvindt. In een kerstmannenpak leggen de deelnemers het parcours rennend of wandelend af.

De opbrengst hiervan is voor het goede doel. Het goede doel is voor dit jaar is NEED4CARE. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen in Sri Lanka. Het doel is om een kleuterschool met waterput, schoolplein, tuintje en meubilair te realiseren !

Met de opbrengst van deze Santa Run hopen we een mooie bijdrage te leveren hieraan. Dit lukt alleen met jullie inzet! Deelname aan dit unieke evenement kost slechts €10,-. Dit geld gaat volledig naar het goede doel!
Van ons ontvang je een startbewijs, en een kerstmannenpak.

Natuurlijk krijgt iedere deelnemer na afloop de wel bekende medaille en diverse versnaperingen. De start en finish is bij Eetcafé 70 in De Goorn. Aanvang 15.00 uur. Samen met jou maken we dit evenement opnieuw tot een succes! Schrijf je hier in