HOORN - Rod Stewart & the Faces is een band met dezelfde rauwe energie en brutaliteit, afgewisseld met breekbare emotie gebundeld in de altijd herkenbare sound en van Stewart. Sluit je ogen en je bent ineens terug in de 70’s, 80’s en 90’s. Nod Stewart & The Faces is niet zomaar een tribute band die het repertoire braaf naspeelt. Ze weten de kern en energie tot op de noot te vangen, maar ze zijn als fan van het eerste uur ook in staat muzikale uitstapjes te maken die geheel in stijl blijven. Koppel dit vervolgens aan hun decennialange muzikale carrières met bekende acts in binnen- en buitenland en het recept is daar voor een heerlijke tribute band. Oftewel, liefde en energie gekoppeld aan vakmanschap.

Natuurlijk komen alle hits voorbij van The Faces en van Rod solo.

De bandleden speelden of namen op met o.a.: Golden Earring, I’ve got the Bullets, Rick DeVito, Focus, VOF de Kunst, Charlie Dée, Guus Meeuwis, George Kooymans and Frank Carillo, Vreemde Kostgangers en vele vele anderen.

Tijdens deze dubbelshow zal ‘Shake Your Moneymaker’ de avond openen. Shake Your Money Maker, dé Black Crowes Tribute bij uitstek, met een Westfriese én Volendamse bezetting speelt al die tijdloze klassiekers.

Vinyloog Berry van Diepen verzorgt de passende muzikale omlijsting op 45toeren.

Vrijdag 12 april 2019
Waar: Manifesto, Hoorn
Tijd: 20:00-1:00 uur
Entree: € 10 (ex fee 1.50 per bestelling) / deur € 15

Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl