HOORN - Zaterdag 2 maart heropent Theater Het Pakhuis haar deuren na een lange verbouwing met een veelzijdige voorstelling. De afgelopen vier maanden heeft het theater de deuren gesloten om een nieuw luchtbehandelingssysteem te installeren. Vanaf maart 2020 moest het theater vanwege de slechte luchtkwaliteit het aantal plaatsen in de zaal halveren. Met dit nieuwe systeem kan het theater weer op vol vermogen draaien.


Veel bekende gezichten

Voor de heropening van het theater hebben we een grote en diverse groep artiesten gevraagd om mee te doen. We willen graag onze eigen "Pakhuisartiesten" terugzien en samen met hen deze dag vieren. Onder andere stadsdichter Levi Noë treedt op, maar ook huisgezelschap van het theater De Dansonderneming zijn te zien.

Zaal 1 en Zaal 2

De heropening wordt gevierd met genodigden in het theater zelf. Maar omdat we met zoveel mogelijk mensen willen vieren dat we weer terug zijn, is de voorstelling live mee te kijken in Zaal 2. Dit is onze livestream, en deze zal voor iedereen gratis te bekijken zijn via YouTube.

Zaterdag 2 maart

De voorstelling begint om 20:00 uur in Theater Het Pakhuis. En is daarnaast ook via livestream te volgen. De toegang tot de livestream wordt via onze social media gedeeld.