HOORN - Op zaterdag 18 nov a.s. , aanvangstijd: 15:00 speelt Theatergroep TDPD (Tussen de Planken Door)met hun voorstelling Familie. Een komische tragedie van Maria Goos.
Kaarten zijn te reserveren via www.pakhuishoorn.nl en kosten € 14.00.

Korte samenvatting: nog één keer het hele gezin bij elkaar. Met die gedachte huurt Jan een chalet in Zwitserland en nodigt hij zijn kinderen en hun partners uit voor een lang weekend skiën. . Een laatste keer samen, omdat zijn vrouw Els niet meer lang te leven heeft. Een laatste keer met het gezin, om herinneringen aan vroeger op te halen. En om nieuwe herinneringen te maken, voor later, als Els er niet meer is. Jammer genoeg loopt het anders dan de bedoeling was. Niemand lijkt echt zin te hebben in het weekend, de onderlinge verhoudingen staan op scherp en het samenzijn wordt alles behalve ontspannen. De herinneringen die worden opgehaald maken de boel er niet beter op. Frustraties word uitgesproken, oud zeer wordt opgerakeld, een geheim wordt onthuld, een verassing raakt ondergesneeuwd. Er worden nieuwe herinneringen gemaakt, dat wel. Het wordt een weekend om nooit te vergeten.

Familie is een komische tragedie over de ingewikkelde verhoudingen binnen een gezin dat is gevormd in de jaren 60, met alle tegenstrijdigheden en frustraties van dien.