OBDAM - Sociaal-Cultureel Centrum De Brink heeft weer muzikaal spektakel op het programma staan!

The Red Strats
Zo treedt op zondag 8 maart a.s. van 16:30 (zaal open om 16:00 uur) tot 20:30 uur, de band The Red Strats op. Vorig jaar was deze band ook te gast in De Brink en dat optreden werd een daverend succes. Luisteren, meezingen, dansen... het kan en mag allemaal! Het genre dat deze band ten gehore brengt, leent zich daar uitstekend voor. Helemaal Sixties en veel Cliff Richard en The Shadows. Dat wil je toch niet missen?

Kaarten zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl en kosten € 6,-- per stuk in de voorverkoop. Aan de zaal, indien dan nog voorradig, kosten de kaarten €8,--.

Blue Star!
Het optreden van Blue Star staat gepland voor zaterdag 18 april a.s. Dit optreden vangt aan om 21.00 uur. De zaal gaat open om 20.30 uur. Een optreden dat velen van u zal doen terugdenken aan de legendarische concerten van de band in locaties als 'Het Wapen van Obdam' en 'De Heer van Wassenaer'. Volle zalen en een dolenthousiast publiek. Wanneer Blue Star nu het podium beklimt, is dat echter nauwelijks anders. Nog altijd trekken de mannen volle zalen met hun repertoire uit vervlogen tijden.

Bestel snel uw kaarten via de website van De Brink www.debrinkobdam.nl en kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 euro aan de zaal.

Kortom, twee heerlijke concerten, speciaal voor u in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.