HEERHUGOWAARD - Sta jij graag in de spotlights en heb je geen last van plankenkoorts? Meld je dan aan voor de musicalaudities van Cool kunst en cultuur en wie weet schitter jij straks in een echte musical op het podium van de grote theaterzaal!

Musicalproductieklas
In de musicalproductieklas van Cool maak je kennis met alle facetten van een musical: van teksten uit je hoofd leren tot de generale repetitie in kostuum op het grote podium. Na een jaar vol acteer-, zang- en danslessen zet je een echte musical op de planken, compleet met licht, decor en kostuums.

Cool heeft twee musicalproductieklassen. De kinderen van 6 tot 12 jaar gaan vanaf oktober de musical Oz, een nieuw avontuur instuderen en opvoeren. Een sprookjesachtige musical gebaseerd op het bekende verhaal The Wizard of Oz. De kinderen van 12 tot 18 jaar gaan aan het werk met de musical Lang en Gelukkig. Een hilarisch stuk waarin allerlei bekende sprookjesfiguren als Assepoester en Roodkapje langskomen maar waarin niets is wat het lijkt!

Audities

Voorafgaand aan de musicalproductieklas volg je eerst een aantal auditielessen waarin je leert hoe een musical in elkaar steekt en laat je aan elkaar zien wat je kunt. Daarna kijken we welke rol het beste bij jou past. De audities starten op dinsdag 19 september.

Kijk voor meer informatie en inschrijven voor een van de musicalproductieklassen en de bijbehorende auditielessen op www.coolkunstencultuur.nl.