MEDEMBLIK - Stefano Keizers komt op 2 februari naar het BON-theater in Medemblik. Tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival liet deze jonge cabaretier complete zalen in verwarring achter en sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende show, die de gemoederen nog meer zal beroeren. Stefano Keizers ontregelt.

In het tv-programma De Slimste Mens ontpopte hij zich tot een wolf in clownskleren en schopte hij het tot de finale. Maar wie is Stefano Keizers? Waar komt hij vandaan? Wat deed hij in een vorig leven? Ieder antwoord levert nieuwe vragen op. Met een brede grijns danst Keizers over alle grenzen heen. Hij charmeert zijn publiek als een ware entertainer, maar wees gewaarschuwd; in Erg Heel is alles misschien mogelijk, maar niets wat het lijkt.

Kaarten
Stefano Keizers is op 2 februari te zien in het BON-theater in Medemblik. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bontheater.nl. Entreeprijs bedraagt €15,00. Aanvang 20.15 uur. Raadpleeg de website voor het complete theaterprogramma.