MEDEMBLIK - Een gezellige, hartverwarmende en inspirerende avond uit! Dat staat u 28, 29 en 30 oktober te wachten bij de voorstelling Koningskind in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Een voorstelling waarbij spel, solo- en koorzang elkaar op een bijzondere manier aanvullen. Sinds 1 september repeteren cast en koor weer elke donderdag in de Schoof in Wervershoof om het publiek straks een geweldige avond of middag te bezorgen.

Koningskind vertelt het verhaal van de jonge vrouw Mary die een keuze moet maken in haar leven. Gaat ze voor vastigheid en zekerheid of durft ze het aan om op haar eigen manier haar passie en verlangen te volgen in zingen en muziek?

Als door een wonder ontmoet zij onder andere Maria, Jozef, drie wijze koninginnen én een wel heel bijzondere verschijning. Met hen heeft ze verdiepende en inspirerende gesprekken over voelen, verlangen en vertrouwen op je innerlijke kracht. Kunnen zij haar inspireren om op zichzelf te vertrouwen en de weg van haar hart te volgen? Dit alles wordt gedragen door prachtige liederen als You raise me up, Hallelujah, Als alles duister is en May it be.

Theater en zang in unieke vorm De voorstelling heeft een unieke vorm. Dialogen, koor- en solozang wisselen elkaar op zo'n manier af, dat het soms lijkt op een musical en dan weer op een vertelling gedragen door zang.

Ook wordt er in de voorstelling stembevrijdend gezongen door onze hoofdrolspeelster. Van tevoren weet niemand wat er gaat klinken en het leidt altijd weer tot iets prachtigs. Ons Koningskoor laat het prachtige Hallelujah stembevrijdend klinken.

Meer informatie Koningskind is een gelegenheidsproductie van dirigenten Margreet Drijver en Wendy Kamminga en wordt mede mogelijk gemaakt door de Schoof, het Prins Bernhard cultuurfonds, VSB fonds en Jouw EigenWijs. Het script is zelf geschreven. Voorstellingen zijn op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober(matinee) in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Kaarten á € 17,50 p.p. (incl. servicekosten) zijn verkrijgbaar via www.jouweigenwijs.nl.