HOORN - Soli Deo Gloria-Hoorn heeft weer een prachtig concert gepland in de Oosterkerk: op zondag 26 november 2023 om 14:30 u voert het koor Händels oratorium Messiah uit met als solisten Aliya Akhmadeeva, Merel van Schie, Peter Vos en Frans Fiselier. De begeleiding is in handen van het Nederlands Begeleidingsorkest en dit alles onder leiding van Marcel Joosen.


Veel mensen kennen het befaamde "Hallelujah", een koordeel uit dit oratorium dat heel populair is geworden en dat velen kunnen mee neuriën. Maar de Messiah kent nog zoveel meer mooie koordelen én aria's. Luister eens naar de prachtige aria "He was despised" of "He shall feed His flock".

Iedereen kennis wil maken met het koor is welkom om op de dinsdagavonden 28 november 5, 12 en 19 december mee te zingen met Christmas Carols. De laatste feestelijke repetitieavond, 19 december zingen we de kerstliederen in kerstsfeer, met een hapje en drankje. We zingen van 20:00-22:00 u. op Dampten 16 in Hoorn. Deze kennismaking is gratis. Aanmelding bij Wil Eiting: voorzitter@solideogloria-hoorn.nl

Praktische informatie en kaartverkoop Messiah in de Oosterkerk Hoorn

  • Het concert op 26 november begint om 14:30 u. De Oosterkerk is open vanaf 13:45 u.
  • Waar: Oosterkerk, Grote Oost 58-60 1621 BX Hoorn

  • Kaarten via de website https://solideogloria-hoorn.nl/agenda/ en, indien nog verkrijgbaar, in de kerk voor aanvang van het concert.
  • Prijs incl. programmaboekje € 30. Jeugd tot 18 jaar € 15. Vrije plaatsen