OOSTERLEEK - Op zondag 2 februari a.s. is er in Oosterleek een sixties middag m.m.v. de formatie THE NOT BAND. Aanvang van deze middag is 14.30 uur en entree bedraagt € 6,00. De middag wordt gehouden in het thuishonk van “Oosterleek back to the ‘60”; Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek.

In de ruim 30 jaar van haar bruisende bestaan heeft The NOT Band ontelbare evenementen in heel Nederland sfeervol opgeluisterd met een ijzersterk en roestvrij repertoire van covers uit de jaren zestig.Deze jaren vormen nog altijd een dankbare en onuitputtelijke inspiratiebron: van Beatles tot Byrds, van Doors tot Domino, van Searchers tot Shadows. The NOT Band was jarenlang te gast op vele zomerfestivals, stond in het voorprogramma van Britse groepen als The Tremeloes en zette het fameuze Sail-evenement luister bij.

De Zaanse formatie heeft vijf voortreffelijke en ervaren muzikanten in de gelederen. Zij delen dezelfde liefde voor de onverwoestbare hoogtepunten uit de rijke historie van pop, rock & blues. Wie luistert niet graag ontspannen naar pop classics die live haast net zo klinken als het origineel? Deze groep heeft haar sporen verdiend door te streven naar perfectie in een uiterst gevarieerd repertoire. Sfeervolle driestemmige samenzang in ballads wordt afgewisseld met uptempo (dans)nummers, een enkele instrumental naast veel, heel veel ander moois. The NOT Band uit Zaandam, voor een memorabele middag met live muziek die je elders niet zo snel hoort.

Al met al een fantastische combinatie die muziek uit de Sixties voor u doet herleven! Een unieke muziekmiddag voor liefhebbers van muziek uit de sixties.

Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek, vindt U in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is goed bereikbaar via de N 506 afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanuit Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 bij Hoorn (Mac.Donalds). Voor inlichtingen betreffende deze middag kunt U bellen naar tel. : 0229- 503150.