TWISK - Theater Hemels presenteert:

Dinsdag 1 september: Dolf Jansen Oudejaarsconference 2020 20.15 uur

Oudejaars 2020, volgens RIVM en het Mesdag Zuivelfonds de grappigste voorstelling van het hele jaar.

Vrijdag 4 september: Marjolein Keuning :Songs in Silence 20.15 uur

Door alle veranderingen als gevolg van de coronacrisis zijn we gedwongen om onze ontspanning en cultuur dichter bij huis en in kleinere groepen te beleven. Daarom heeft Marjolein Keuning deze zomer een programma gemaakt, waarmee ze in de buitenlucht op een hele bijzondere manier een concert geeft: Door middel van koptelefoons die het publiek op krijgt kan men in de buitenlucht heel intiem genieten van gitaar en zang van Marjolein, vocals, gitaar en melodica en Leon Mennen, gitaar en vocals. De thema’s zijn natuur en liefde en alles wat daartussen ligt.

Zondag 6 september: Theatercafé Hemels 15.00 uur

Theatercafé Hemels met Dr. Bebob en zijn vinylplaten. De muzikale verrassing voor die dag is het jazz-trio Driewerf. Wat geen verrassing is zijn de bekende drinks & bites en de gezellige sfeer. Wil je komen? Dan graag reserveren via

www.theaterkerkhemels.nl/agenda

.

Zaterdag 26 september: Marianne Ligthart Live 19.30 & 21.30 uur

Marianne heeft haar tijd in zelf-isolatie tijdens de corona crisis gebruikt om veel aan haar muziek te werken en kan daarom niet wachten om al deze nieuwe liedjes weer voor een publiek te spelen. Marianne Ligthart & band: een prachtige intieme setting, mooie pure en open liedjes, om bij weg te dromen, ontroerd te raken of om op te dansen!

Kaarten via www.theaterkerkhemels.nl/agenda