MEDEMBLIK - De Staat van Verwarring is een anti-talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late night show te zien bij de VPRO.

Nu dus ook in het theater met onder andere twee interessante interview-gasten uit de stad waar de voorstelling plaats vindt, ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter en wat dies meer zij. Maar wat zei Dies meer? Helemaal niets! Ook goed. Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn!

Snijders en Jouke
Ronald Snijders is bekend van: RamBam, normalemensen.nl, Wat Als…, De slimste mens en van zijn woordenboek De Alfabetweter. Pieter Jouke kent u van: CQC Koppensnellers, Het Gesprek, Wat vindt Nederland, Z@ppdelict, Studio Snugger en De slimste mens. Daarnaast is hij één van de schrijvers van Zondag met Lubach.

Kaarten
Kaarten voor De Staat van Verwarring op zaterdag 21 april in het BON-theater zijn verkrijgbaar via www.bon-theater.nl. Entreeprijs bedraagt €17,50. Aanvang 20.15 uur.

Nieuw seizoen
De kaartverkoop voor het nieuwe BON-theaterseizoen begint op 1 mei. Het complete programma is vanaf dat moment terug te vinden op www.bon-theater.nl. Tip van de sluier: Paul de Munnik trapt het nieuwe seizoen op 29 september af.