SPANBROEK - In deze soms wat verwarrende tijden moeten we steeds vaker op zoek naar zaken die de moeite waard zijn. Een enkele keer kruist het toevallig je pad. Een gebaar, een beeld, een idee of gewoon in een mooi liedje waarvan de tekst of de muziek je raakt.

Het repertoire van Rob omvat inmiddels meer dan 600 liedjes die al voor heel veel mensen de moeite waard zijn geweest. Vanwege een herinnering, of omdat ze hoop of verlies een plek geven. Voor wie dan ook en voor wat dan ook, het wordt een concert dat de moeite waard zal zijn.

Dit concert vindt plaats aan de vooravond van Kerst in het sfeervolle Muziektheater ’t Kerkhuys in Spanbroek. De speelmomenten zullen zijn op woensdag 21 en donderdag 22 december (deze laatste avond is reeds uitverkocht!). Kerstliedjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Enkele kerstklassiekers zullen dan ook een extra feestelijk tintje geven aan deze speciale kerstvariant van ‘De Moeite Waard’.

Rob wordt begeleid door 3 gelouterde muzikanten die net zoals Rob meer dan de moeite waard zijn. Laat je meenemen aan de hand van de inmiddels enige ‘Nestor van de Nederlandstalige popmuziek’.

Muzikale begeleiding: 

Frank Jansen - Vleugel

Christan Grotenbreg – Keyboards, zang, accordeon en saxen

Kees den Hoed – Contrabas


De aanvang van beide concerten is 20.00 uur. Reserveren kan via www.kerkhuys.nl. (Let op: donderdag 22 december is uitverkocht.)