HOORN - Manifesto heeft ook van 25 t/m 27 januari weer een enerverend programma staan.

Michelle David & the Gospel Sessions

Vrijdag 25 januari

De boodschap van de liefde

“Music that feeds the heart and soothes the soul, daar gaat het wat mij betreft over” zegt Michelle David, zangeres van ‘Michelle David & The Gospel Sessions’ wanneer ze gevraagd wordt wat Gospel voor haar betekent, wanneer ze praat over het nieuwste album van de band. 2017 was een moeilijk jaar voor me. Binnen een korte periode verloor ik enkele van mijn dierbaren, waaronder mijn allerliefste Moeder. Meer dan ooit had ik de behoefte aan muziek. Muziek die me door de moeilijke momenten sleepte, muziek die me troostte en muziek die me de kracht gaf om door te gaan. Ik weet zeker dat de mensen deze boodschap van hoop en kracht terug horen in de nieuwe songs op dit album. Dit album is waarschijnlijk mijn meest persoonlijke tot nu toe”.

Na Vol 1 en 2 is Michelle David & The Gospel Sessions terug met Vol 3. De teksten zijn misschien het meest persoonlijk tot nu toe, de muziek op Vol 3. klinkt zeker veelzijdiger dan ooit. Met dit album is de band klaar om de rest van de wereld te veroveren. Vorig jaar werden voorzichtig de eerste stappen gezet met optredens in London en verscheidene shows in België en Frankrijk en overal waar ze speelden zagen ze dezelfde reactie bij het publiek. Er werd gedanst, gejuicht en mensen werden verbonden door de boodschap van Liefde. En dat gaat vrijdag 25 januari ook in Manifesto gebeuren!

Vrijdag 25 januari 2019

Waar: Manifesto, Hoorn

Tijd: 21:00-2:00 uur

Entree: € 15 (ex fee 1,50 per bestelling) vvk/ deur € 18

Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Metal Manifesto met brute death metal

Zaterdag 26 januari

De eerste Metal Manifesto editie van 2019 is een harde. Sinister, één van de grondleggers van de Nederlandse brute death metal is hoofdact op deze avond. Sinister is al sinds de begin jaren negentig actief en nog steeds maakt de band onvermoeibaar albums die er toe doen. De band komt samen met Onegodless en Seita naar het Hoornse poppodium.

Zaterdag 26 januari 2019

Waar: Manifesto, Hoorn

Tijd: 21:00-2:00 uur

Entree: € 12,50 (ex fee 1,50 per bestelling) vvk/ deur € 16

Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl

Radio501 Live on Stage: Mojo Hand

Zondag 27 januari

Eén keer per maand op een zondagmiddag wordt Cultuurpodium Manifesto omgedoopt in het “Radio501 Bluescafé”.

Gezellige tafels met genoeg zitplaatsen, een gezellige bar en beregoeie Blues muziek van hoog niveau.

In dit Bluescafé, waar het radioprogramma “Radio501 Blues on Sunday” wordt opgenomen, kun je getuige zijn van live bluesmuziek!

MOJO HAND is een 4 mans bluesband met een vracht aan muzikale ervaring en speelt de Blues met passie, plezier en vooral Blues.

Met een keuze uit Swing Blues, Funky Blues, Texas Blues en meer, komen naast eigen werk ook bewerkte nummers van bekende blues grootheden aan bod. Lekker gevarieerd en dansbaar!!!

Zondag 27 januari 2019

Waar: Manifesto, Hoorn

Tijd: 14:30-18:00 uur

Entree: € 7,50

Verdere info via www.manifesto-hoorn.nl