MEDEMBLIK - Na zijn alom geprezen solodebuut ‘Nieuw’ komt Paul de Munnik op zaterdag 29 september met zijn tweede soloprogramma ‘Goed Jaar’ naar het BON-theater in Medemblik. Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum loopt hij verder op het pad dat hij met ‘Nieuw’ is ingeslagen. Intiem, verhalend en vooral muzikaal theater. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bontheater.nl. Aanvang voorstelling: 20.15 uur.

Programma 2018-2019
Benieuwd naar het volledige programma? Kijk op www.bon-theater.nl en boek nu alvast je kaarten. Dit seizoen kun je genieten van onder anderen Martijn Koning, Wik Daniëls, ZGAN (nog kaarten beschikbaar voor de vrijdag), Janna Schra en Stefano Keizers.

BON-theater zoekt technici
Het technische team van het BON-theater is op zoek naar versterking. Heb je affiniteit met theater, licht en/ of geluid en heb je er zin in om samen met een enthousiaste groep vrijwilligers een geslaagde theateravond te creëren, dan zijn wij op zoek naar jou. Wil je meer weten en lijkt het je leuk om een dagje mee te lopen en kennis te maken? Neem dan contact op met Marijn de Nijs. Telefoonnummer: 06-29951754.