OOSTERLEEK - Op zondag 8 april a.s. is er in Oosterleek een Sixtiesmiddag m.m.v. de band Lijda and the Shakers. Aanvang van deze middag is 14.30 uur en de entree bedraagt € 6,00. De middag wordt gehouden in het thuishonk van “Oosterleek back to the ‘60”; Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek.

Lijda and the Shakers is een formatie van in totaal 7 personen. Lijda Wiltenburg neemt op een warme en prettige manier de zang voor haar rekening. Daarnaast Ben Ooms, die naast het zingen van de nodige nummers ook de slaggitaar bespeelt. Hans de Jong is een fenomeen op de gitaar en zijn solo’s zijn fameus. Op drums Bas de Vries, de jongste van de band. Antoon Peerdeman hanteert op swingende wijze de basgitaar en Sjaak Heertjes bespeelt de toetsen alsof ie nooit anders gedaan heeft. Menno Scheffer draagt zorg voor de saxofoon en mondharp geluiden.De muziekstijl die de Shakers spelen is vooral gebaseerd op de muziek uit de sixties en seventies, dus veel blues, rock en roll, ballads, etc.

In de regio Hoorn is Lijda and the Shakers een graag geziene band. Samen vormen ze een heerlijke band om naar te luisteren en te kijken en het is dan ook o.a. daarom dat de optredens altijd druk bezocht zijn. Eind jaren 80 was de groep ook al menig keer te gast in Oosterleek. Wij verheugen ons op de hernieuwde kennismaking met Lijda and the Shakers!

Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek, vindt U in de gemeente Venhuizen aan de dijk Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is goed bereikbaar via de N 506 afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanuit Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 bij Hoorn (Mac.Donalds). Voor inlichtingen betreffende deze middag kunt U bellen naar tel. : 0229- 503150.