OOSTERLEEK - Op zondag 8 december 2019 is er in Oosterleek een Back to the sixtiesmiddag m.m.v. de band THE NEW HURRICANES. Entree bedraagt €6! Aanvang is om 14.30 uur. De middag wordt gehouden in het thuishonk van “Oosterleek back to the ‘60's”; Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek.

Muziek maken, het mooiste wat er is! Sir Paul Mc.Cartney, de Rolling Stones, Bob Dylan ze willen maar niet ophouden met muziek maken. Al scoren ze bijna geen hits meer, ze spelen nog steeds tot op de dag van vandaag, maar waarom? Omdat muziek maken het mooiste is wat er is. Dit is ook het geval bij hun generatie-genoten. Met een repertoire wat je doet verlangen naar de gouden tijden van weleer. Vanaf de jaren 60, 70 en 80 tot de betere nummers van nu. Met de nadruk op meerstemmige zang zullen deze "ouwe rotten" u niet teleurstellen. Van CSNY of Merseybeat tot aan de Beach Boys. Van Clapton tot The Beatles. Van Stones naar The Eagles. Maar ook het betere rock & roll of country werk van toen en nu staan op de setlist. Oorspronkelijk begonnen in 2007 en "na enkele personele wijzigingen" Verder als:


The New Hurricanes


Fred Bellis
: keyboards/vocals/geluid
Jan Pauws: solo/slaggitaar, vocals
Leo Bosch: slaggitaar keyboards/ vocals
Henny Eskes: basgitaar, vocals
Gerard van Vliet: slagwerk, vocals

Al met al een fantastische combinatie die muziek uit de sixties voor u doet herleven! Een unieke muziekmiddag voor liefhebbers van muziek uit deze roemruchte periode.

Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek, vindt u in de gemeente Venhuizen aan de dijk bij Hoorn - Enkhuizen. Oosterleek is goed bereikbaar via de N506 afslag Wijdenes – Oosterleek. Vanuit Amsterdam neemt U eerst de afslag 8 bij Hoorn (Mc.Donalds). Voor inlichtingen betreffende deze middag kunt u bellen naar het telefoonnummer: 0229-503150.