WOGNUM - Op zaterdag 9 november laat muziekvereniging Ons Genoegen opnieuw op een bijzondere manier van zich horen. Onder de titel ‘Ons Genoegen Rockt Pop!’ laat het orkest horen dat zij ook pop- en rockmuziek kunnen spelen. Dit doet zij samen met de leden van de voormalige band No-Claim.


Na het overweldigende Maestro 2019 zocht de vereniging naar een nieuwe uitdaging. Om het publiek te blijven verrassen is voor het komende concert de keuze gevallen op bekende en herkenbare, maar zeker niet alledaagse pop- en rockmuziek, waaronder nummers van Queen en Nightwish!

Voor deze avond is de samenwerking gezocht met drie ‘ras muzikanten’ uit het voormalig trio “No Claim”. Bekend in menig Westfriese zaal en kroeg. Inmiddels is de band opgehouden te bestaan maar het muziek maken zijn ze nog lang niet verleerd. Het orkest wordt door de band ondersteund met toetsen, gitaar en zang.

Bent u benieuwd naar wat wij deze avond voor u in petto heeft? Kom dan kijken en luisteren naar ‘Ons Genoegen Rockt Pop’ op zaterdag 9 november om 20.00 uur in zaal Stam.
Tickets: á € 7,50 verkrijgbaar bij Café Stam, Slagerij Dick Kok en The Read Shop in Wognum.