OBDAM - Op zaterdag 15 april a.s., vanaf 20.00 uur, is het seventies tijd in De Brink. Samen met Cor Steltenpool en Martin Vleugel gaan we nog eenmaal – met ’70 jaren muziek! - terug naar een tijd waarin de wereld veel langzamer leek te draaien dan nu.

De jaren 70 vormen een omstreden decennium. De een ziet het als een tijdperk van idealisme en zelfontplooiing, de ander als een periode van geitenwollen sokken en doorgeschoten tolerantie. Maar dat ons land in deze jaren ingrijpend veranderde, dáárover is iedereen het eens.

Omstreeks 1970 lijken de bomen tot in de hemel te groeien. Aardgas uit eigen bodem, volop werkgelegenheid en stijgende lonen zorgen voor optimisme. In de politieke arena woedt een fikse strijd tussen rechts en links, discomuziek schalt uit transistorradiootjes en Nederlanders streven thuis naar rust en gezelligheid. Huiskamers raken overwoekerd door hangplanten en citroengeraniums. Dé outfit bestaat uit wijde pijpen en glittertopjes. Jongens dragen hun haar lang of hebben een vetkuif en de meisjes touperen zich een ongeluk.

Op 15 april a.s. gaat De Brink weer voor even terug naar die tijd en zeg nou zelf? Dat wil je toch niet missen?

De Red Joe Bar reprise vindt plaats in de foyer van De Brink. Er zijn slechts 150 kaarten verkrijgbaar en naar verwachting zijn die binnen no time weg, dus wees er snel bij en bestel jouw kaarten www.debrinkobdam.nl.

Meer informatie en de mogelijkheid om kaarten te bestellen, vind je op www.debrinkobdam.nl.