Het was een groot succes, het optreden in “de Schoof”. Dus nu nog eenmaal in de Schalm in Westwoud.

De recensie van het NHD schreef:

“Van Ray Charles tot Nirvana: voor niks deinst No PressSure terug. Men wordt mee terug in de tijd genomen door de sfeer waarin de nummers gespeeld worden”.

“Bekende nummers als ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Baker Street’ klinken door de zaal en doen het publiek duidelijk goed. Tijdens de cover van ‘River deep, mountain high’van Tina Turner, staan zelfs een aantal muziekliefhebbers uit het publiek op om even helemaal uit hun dak te gaan, ze springen, swingen en zingen mee, en de musici krijgen dan ook een hartlijk applaus”.

Reden dus om het nogmaals te doen. Een optreden van bigband No PressSure samen met Clemens Wenners sr. én jr. en natuurlijk bassist Evert Sijm. Maar dit is wel de laatste keer hoor.

De muzikanten van No PressSure starten met  de bigbandmuziek van de jaren dertig en veertig. Iedereen kent de nummers wel, want ze herleven op cd’s van Robbie Williams, Michael Bublé en nu ook Lady Gaga en Tony Bennet. De sound wordt voor een belangrijk gedeelte bepaald door zanger Jurie de Boer en Dayenne Stuyt.

Daarna gaat het los met de Blue Star nummers. Niet alleen No PressSure maar natuurlijk ook het publiek. En wie weet geeft Jeroen Woelders, de orkestleiden van de bigband en saxofonist bij Blue Star, op zijn bekende manier nog een sax-solo. Dat wordt genieten.

Na afloop kunt u ook nog aanschuiven bij het soepenbuffet waarbij Clemens en Clemens gezellig nog even door blijven spelen op hun eigen, zo welbekende, wijze.

Kaarten voor 27 november zijn verkrijgbaar via www.deschalmwestwoud.nl. Aanvang 15:00

Voor het optreden alleen is de prijs € 10.- en incl. het soepenbuffet zijn de kosten € 14.-