WESTWOUD - Na het succesvolle uitverkochte concert, samen met Bigband No PressSure in het BON-theater, staat er op zondagmiddag 19 mei a.s. een tweede concert gepland in de Schalm te Westwoud.

Loek Manshande, bekend van de tachtiger jaren band Break, heeft al jaren de naam ‘Loek a Like Neil Diamond’. Hij vertolkt de nummers van Neil Diamond op geniale wijze en als je je ogen dicht doet hoor je hem ook.Maar je ogen dicht doen is geen goed idee want Loek maakt er, samen met No PressSure, een mooi optreden van.

No PressSure, een van de bekendste bigbands van West-Friesland, heeft in de Schalm in Westwoud haar vaste repetitieavond. De band bestaat uit een hecht team van twintig muzikanten met zanger Jurie de Boer en zangeres Dayenne Stuyt. Als orkestleider heeft Jeroen Woelders zijn stempel gedrukt op de band met eigen arrangementen.

Kaarten
No PressSure met Loek A Like Neil Diamond is op 19 mei te zien in de Schalm in Westwoud. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.deschalmwestwoud.nl. Entreeprijs bedraagt €16,00. Aanvang 16.00 uur.Na afloop is er een soepenbuffet voor diegenen die wel wat lusten.