HOORN - Op zaterdag 2 januari 2021 verzorgt pianiste Mirsa Adami een sprankelend nieuwjaarsconcert onder het motto ’2021: Een oud gesprek, een nieuw geluid, dansend van Gershwin tot Beethoven’. U gaat genieten van pianowerken van Bach, Beethoven, Chopin, Debussy, Skriabin en Gershwin. Een optimistische muzikale reis die u het coronajaar 2020 doet vergeten en u meeneemt naar betere tijden.


Mirsa Adami werd geboren in Tirana (Albanië) en kwam begin jaren negentig naar Nederland, waar ze haar pianostudies voortzette en met lof afrondde. Sindsdien is ze een actieve en veelgevraagd pianiste, in Nederland en internationaal. Ze speelde enkele malen op het Prinsengrachtfestival en gaf concerten in Nederland, Italië, Frankrijk, Duitsland en Japan. In 2004 speelde ze voor het eerst in de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam met het pianoconcert nr. 3 van Prokofiev met het VU-Orkest o.l.v. Daan Admiraal.

Zaterdag 2 januari 2021, Oosterkerk Hoorn. Het concert vindt plaats om 17.00 uur en om 20.00 uur. Er zijn per concert 30 kaarten voor betalende bezoekers beschikbaar. De concerten vallen onder het dan geldende coronaprotocol.

Toegang: € 30 (normale prijs), € 25 (tot 18 jaar). Online kaarten zijn verkrijgbaar via www.oudemuzieknu.nl. Er is geen kaartverkoop aan de kerk.

Dit concert vindt plaats onder auspiciën van de Stichting Hoorn-Oude Muziek Nu.