ENKHUIZEN - Wat heeft de Drom ernaar uitgekeken: het nieuwe theaterseizoen staat in de startblokken. De artiesten zijn gretig, het publiek staat te popelen en de Dromzalen zijn klaar om alle beloftes in te lossen. Het culturele programma van het seizoen 2021-2022 is bont ingekleurd. Er zijn voorstellingen die prikkelen en het publiek meenemen naar andere werelden. Voorstellingen om met ogen dicht van te genieten, voorstellingen om te lachen, over na te denken en te inspireren. En van alles daartussen en omheen.

"De warme, sfeervolle zalen binnen de dikke verdedigingsmuren creëren een bijzonder intieme sfeer. Niet gek dat artiesten graag afreizen naar ons prachtige theater. De nieuwe programmering barst uit zijn voegen van veelzijdigheid en kwaliteit. De voorstellingen van bijvoorbeeld Paulien Cornelisse, Pieter Jouke, Maartje & Kine, Guido Weijers en Lisa Loeb werken gegerandeerd op de lachspieren. Muzikanten zoals Bertolf, Mercy John, Niels van der Gulik, Robert Jan Stips en de Handsome Poets voeren je mee met hun prachtige liedjes mee op een muzikale reis. En met toppers als Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos en de cast van TGD komen toneelliefhebbers aan hun trekken. Ook voor de kleinsten is er uitgepakt: zo brengt de Liedjestovenaar weer een bezoek aan de Drom net als Lejo en Hakim. Kortom, het wordt een feestje!" licht algemeen manager Annemarike van Putten-Bunschoten toe.

GETIPT
Mike Leegwater is de drijvende kracht achter de culturele programmering. "De juiste mix vinden is voor mij de mooiste uitdaging. De Drom is er voor iedereen dus ga ik op zoek naar een breed aanbod waar dan ook voor iedereen wat tofs in zit." Mike tipt voor het nieuwe theaterseizoen: “Wouter Planteijdt is er zo eentje waar je naar toe MOET! Een rasmuzikant die muziek door zijn aderen heeft stromen maar eigenlijk altijd op de achtergrond heeft gestaan. Nu stapt hij uit de schaduw en in de spotlights. Echt te gek. En als je een mooie cabaretavond wilt, dan is ‘Tere Zieltjes’ van Jeroens Clan een aanrader. Drie jongens uit Brabant met scherpe grappen die de zaal weten te bespelen. Ik ben fan.”

Het complete theaterprogramma is te vinden op www.drom.nl.