SPANBROEK - Op zondag 4 oktober 2020 treedt het opera- en operettekwartet Bella Cantara op in het Kerkhuys. Sinds een aantal jaar treedt Bella Cantara jaarlijks op in het Kerkhuys en heeft daarmee een grote schare vaste bezoekers aan zich gebonden. Ook in dit bijzondere jaar vanwege de corona-gebeurtenissen voeren we deze traditie door en hebben we weer een afwisselend concert voor u samengesteld, met uiteraard opera en operette, maar ook met uitstapjes naar musical en het populaire genre.

Onze concerten zijn dan ook een feest van herkenning voor onze bezoekers.

Dit jaar heeft het concert een iets andere opzet. We treden op volgens de richtlijnen van het RIVM, met voldoende afstand tussen toeschouwers onderling en t.o.v. het kwartet. Het is een concert zonder pauze, en wordt op 4 oktober twee keer uitgevoerd: om 14.00 uur en om 16.30 uur, omdat er minder toeschouwers per concert in het Kerkhuys toegelaten worden.

De inhoud van het concert blijft nog even een verrassing, maar u zult als vanouds kunnen genieten van kwartetten, duetten en soli van de leden van Bella Cantara. Tegenwoordig bestaat het kwartet uit Joke Oud (alt), Hans van Niekerk (bas) – beiden al vanaf het begin zingend bij Bella Cantara – Mirjam Betjes (sopraan) en Walther Deubel (tenor). Al jaren worden we fantastisch begeleid door Hans Weenink. Reserveren is verplicht, liefst per tweetal, want dan kunt u naast elkaar zitten. Dit i.v.b. de 1,5 meter. De toegang bedraagt € 10 per persoon.

Reserveren via Joke Oud: 0226-353563 –06-14498686 of via email: pjm.oud@quicknet.nl. en www.kerkhuys.nl

Als u via de site van het Kerkhuys en mail reserveert, wilt u dan uw volledige adres invullen! Bella Cantara ziet er naar uit u te ontmoeten, dus graag tot ziens op 4 oktober. www.kerkhuys.nl