OBDAM - Stichting Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam heeft een muzikaal voorjaar voor u in petto! Zo kunt u in februari, maart en april heerlijke optredens bezoeken.

The Cats Aglow
Op 23 februari komt The Cats Aglow naar De Brink. Een primeur, want deze band stond nog niet eerder op het Obdamse podium!

De ervaren muzikanten van The Cats Aglow brengen al jarenlang een eerbetoon aan de populaire Volendamse groep The Cats.
De onovertroffen ‘palingsound’ is nog altijd enorm populair. Wanneer je leadzanger IJsbrand van Belleghem hoort zingen, denk je werkelijk dat Piet Veerman op het podium staat. Samen met Boudewijn van Buuren, Ton Vendel, Nico Veeken, Ben Koole, Piet van Doorn en Rob van Enkhuizen brengt hij de hits van The Cats, die in de jaren 60, 70, en 80 enorm populair waren.

De band start haar optreden om 21.00 uur en het duurt tot circa 01.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl.

The Red Strats op 10 maart
De Brink werd overspoeld met verzoeken om The Red Strats opnieuw naar De Brink te halen. Op zondag 10 maart a.s. is het zover. Dan staat deze succesvolle band weer op het podium van De Brink met hun tribute to Cliff and the Shadows. Het optreden begint om 16.30 uur, een half uur voor aanvang is de zaal open.

Dat deze muziek nog altijd enorm populair is bij een groot publiek, wordt telkens bewezen door de grote schare liefhebbers die op de optredens van The Red Strats afkomen. Het is dan ook aan te raden om snel kaarten te bestellen, want vol is vol. Kaarten zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl


Blue Star treedt 13 april op

Na het succes van vorig jaar komt ook de band Blue Star opnieuw een optreden verzorgen in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink en wel op zaterdag 13 april a.s.
Vervlogen tijden herleven wanneer de mannen van Blue Star het podium beklimmen. Velen onder u zullen hen nog kennen van de regelmatige optredens in Obdam en de rest van West-Friesland.
Wie is er tenslotte niet bij een concert van deze band geweest in locaties als ‘Het Wapen van Obdam’ en ‘De Heer van Wassenaer’? Destijds immens populair, maar ook nu nog zeker niet vergeten. De mannen van Blue Star zijn nog immer actief. Jaarlijks treden zij nog altijd een aantal keer op en dan kunnen ze rekenen op een laaiend enthousiast publiek!

Het repertoire van de band bestaat voor een groot deel uit hits uit de 70-er jaren. Nummers als Ground Control to Major Tom van David Bowie , Sweet Home Alabama, Hotel California en vele anderen, weten het gemêleerde publiek nog altijd te beroeren. Clemens Wenners, Evert Sijm, Hans Vos, Aldo Cuccagna, Clemens Wenners jr. en Jeroen Woelders vormen tezamen misschien wel de coverband met het hoogst aantal ‘dienstjaren’. De band werd opgericht in 1960 en gaat ook in de 21e eeuw onverminderd door.

Drummer Aldo Cuccagna woont overigens in Italië en komt, speciaal voor het optreden in Obdam, naar Nederland!

Wij verwachten, net als vorig jaar, ook nu weer een run op de kaarten, dus wees er snel bij want op is op! Kaarten zijn te bestellen via de website van De Brink www.debrinkobdam.nl. Het optreden van Blue Star vangt aan om 21.00 uur. De zaal gaat open om 20.30 uur.

Voor meer kaartverkoop en andere activiteiten in De Brink bezoekt u de website www.debrinkobdam.nl