OOSTERLEEK - Op zondag 1 maart a.s. organiseert de Folkclub Oosterleek een optreden rond de muziek van James Taylor en Carole King met Eva & The Generations. Het optreden zal plaatsvinden in het stamlokaal van de Folkclub Oosterleek, Herbergh ‘t IJsselmeer te Oosterleek. De aanvang van deze middag is 14.30 uur. Entree bedraagt € 6,00.

Door de invloeden van allerlei verschillende muziek smaken klinken The Generations heerlijk authentiek. Het uitgangspunt van The Generations is het eigen werk.
Met Eva Lena, als zangeres, in de gelederen is ervoor gekozen om een mooi programma rond de muziek van James Taylor en Carole King te maken. Met deze twee iconen uit de popmuziek als rode draad, aangevuld met eigen werk en songs van artiesten zoals Janis Joplin en Bonnie Raitt, kunt u rekenen op een prachtig optreden van Eva Lena & The Generations.

Het wordt een mooie middag met deze formatie die tijdens de muzikale wandeling in september 2019 met veel plezier door velen is beluisterd in de tuin van de familie Sierkstra. Ze brengen deze middag mooie luisterliedjes, maar ook uptempo repertoire, waar de stem van Eva ook heel goed tot zijn recht komt.

The Generations:
Eva Lena - zang
Menno - zang, gitaar
Christiaan - zang, piano
Johannes - zang, bas
Robbin - drums

Zie www.herbergh-ijsselmeer.nl voor meer informatie.