SPANBROEK - De liedjes -die vaak in opdracht voor de gezondheidszorg zijn geschreven- brengt zij met humor en op geheel eigen wijze. Dit doet zij samen met Pianist Eric Lensink, die in de muziekwereld zijn sporen heeft verdiend en momenteel met muzikant Tim Knol door het land toert.

Mirjam Kaijer heeft gezongen in diverse formaties en gebruikt de muziek - in haar trainingen voor de gezondheidszorg- om mensen op een andere manier te raken. Ook leest zij voor uit de columns die zij schrijft voor het Noordhollands Dagblad. Daarnaast komen er nummers langs uit haar voorstelling That's Life en vrouwenformatie: Womens Best, met gastoptredens van Susan Mulder en Pacelle van Goethem.

'Mij een zorg’ is een afwisselend programma met verrassende, grappige en ontroerende momenten. Liedjes uit het leven gegrepen. Aangezien de 1e voorstelling uitverkocht was, en positief is ontvangen, hebben zij besloten een nieuwe datum te prikken.

Wanneer?
26 mei om 20.00 in Muziek Theater 't Kerkhuys in Spanbroek. Nieuwsgierig geworden of wilt u reserveren? Kijk dan even op de website: www.kerkhuys.nl

'Mij een zorg' is een voorstelling waarin Mirjam Kaijer met pianist Eric Lensink liedjes zingt met een bijzonder verhaal.