SPANBROEK - Aan de hand van zijn beroemde songs (en onbekendere parels) vertelt Fondse het levensverhaal van de straatjongen, geboren in The Bronx, opgegroeid op Long Island ('Downeaster Alexa'), die een enorme haat-liefde verhouding had met de muziekindustrie ('TheEntertainer'). Daarnaast belicht Fondse zijn bijzondere, haast filosofische teksten ('Summer Highland Falls'), zijn liefde voor New York ('Say Goodbye to Hollywood' - 'New York State of Mind') , zijn optredens in Rusland tijdens de Koude Oorlog ('Leningrad'), zijn vaderschap ('Lullabye, Goodnight my Angel') en uiteraard de relaties met de vele vrouwen in zijn leven ('She's Always a Woman').

Met 150 miljoen verkochte platen en 33 top 40 hits is Billy Joel (nu 70 jaar) één van 's werelds succesvolste artiesten aller tijden. Biografie: Maurits Fondse is een veelzijdig pianist, zanger en songwriter. Hij werkt als vaste pianist (en backing vocalist) voor FREEK DE JONGE en stond in 2017 met hem en de voorstelling KOFFERS in de theaters. In 2018 was er een reprise van DANSEN MET DE VIJAND, waar Maurits de muziek voor schreef en de pianist is in de voorstelling (4 Musical Award Nominaties). Daarnaast speelt hij met BRITTA MARIA en OLEG FATEEV in de voorstelling HUISWAARTS.

Een CORONATOEGANGBEWIJS is verplicht. Wij werken met de CoronaCheck app en scannen bij binnenkomst de QR-code. U heeft alleen toegang als u een geldige QR-code heeft. U krijgt een geldige QR-code als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Dit bewijs kunt u toevoegen aan de CoronaCheck app. Wanneer u tickets boekt krijgt u een link waarmee u, als u geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft, een gratis afspraak kunt maken voor 'Testen voor toegang'. Als de uitslag negatief is, kunt het bewijs toevoegen aan de CoronaCheck app en heeft u een geldige QR-code.

Muziektheater ‘t Kerkhuys
Zondag 13 februari 2022
Aanvang 14:30 uur
www.kerkhuys.nl