HOORN - Pop- en Cultuurpodium Manifesto heeft de meeste concerten en een dance event in februari verhuist naar latere data dit voorjaar. We hopen dat de overheidsmaatregelen in maart meer ruimte voor ons bieden om weer concerten en feesten in Manifesto te organiseren. Wel zijn er twee zitconcerten toegevoegd in de Huesmolen. Op zaterdag 26 februari komt funk/jazz/soulformatie Vintage Dutch en een week later op 5 maart komt postpunkband Stakbabber naar de Huesmolen.

Vintage Dutch - Zaterdag 26 februari

Vintage Dutch/ The Tibbs gitarist/ toetsenist Paul Jonker ontmoette zangeres Kim Berger bij een auditie en hij was direct onder de indruk van haar vocale kwaliteiten.

Hij vroeg haar aanvankelijk wat losse ideeën op te nemen, maar het bleek al snel dat dit duo elkaar versterkt in creativiteit en muzikaliteit en Vintage Dutch was een feit.

Afgelopen jaar werd er hard gewerkt aan nieuwe nummers, waarvan het debuut ‘It Must Be love’ november 2020 uitgebracht werd en samen met de daaropvolgende single ‘Just Me’ direct wekenlang te horen was op vele Nederlandse radiostations, waaronder NPO Radio 2.

In 2021 kwamen de singles ‘This Time’ en ‘99Lbs’ uit.

Op het Concerto Records label kwam in oktober het album ‘In My own Voice’ uit. Dit album kwam uit op vinyl, cd en op alle streaming media. Het kreeg lovende recensies in o.a Oor, Lust for life, Jazzism, Heaven Magazine en diverse andere tijdschriften en kranten. Tevens is het album momenteel op vele radio playlists in binnen- en buitenland te horen.

Dit concert is een zitconcert op locatie de Huesmolen

Zaterdag 26 februari 2022
Waar: de Huesmolen 60, 1625 HZ Hoorn
Tijd: 20:00-22:00 uur
Entree: v.v.k. € 10 (ex fee 1.50 per bestelling)
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl

Stakbabber Zaterdag - 5 maart

Vier jaar na debuutalbum ‘Polarized’ bracht postpunkband Stakbabber zijn tweede album uit in 2019. Heden en verleden muzikaal verbonden in tien songs, nouveau retro anno 2022. Meer nog dan het debuut is dit 2e album dansbaar, met de bijna-industrial beat van ‘Transvaluation’, de laid-back swing van ‘Humdrum’ en de mid-tempo drive van ‘She Hung Half-Mast’. Stakbabber zet een dijk van een geluid neer, met diepe grooves, doordachte arrangementen en een productie vol finesse..

Dit concert is een zitconcert op locatie de Huesmolen

Zaterdag 5 maart 2022
Waar: de Huesmolen 60, 1625 HZ Hoorn
Tijd: 20:00-22:00 uur
Entree: v.v.k. € 10 (ex fee 1.50 per bestelling)
Ga voor verdere info en tickets naar; www.manifesto-hoorn.nl