BLOKKER - MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers. De markt van deze maand vindt plaats op zondag 29 april, van 10:00 tot 16:00.

De vaste kramen worden elke maand gevuld met groente en fruit van ProeVkantoor, kaas van Kaas Plaza, en brood van Bakkerij Raat. In de wisselkramen staan deze maand Paardencentrum Moerbeek met paardenmelk en verzorgingsproducten, Life Energy met o.a. thee en magnesium voor gezonde energie, Zuster Evie met bakpakketten en ambachtelijk lekkers, en Voel je Super!markt met verantwoorde lekkernijen voor elk dieet. De invulling van de overige wisselkramen wordt binnenkort bekend gemaakt via de website van MAK Blokweer.

Tijdens de markt kunnen kinderen voor €2,- deelnemen aan een knutselactiviteit in de Molshoop. In de Kijkboerderij of de weides zijn er jonge schaapjes en geitjes te bewonderen.

MAKS’ Biomarkt vindt van maart t/m november plaats op de laatste zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl