SPANBROEK - Met Hella van der Wijst & David Heijmans (Levens)verhalen en prachtige livemuziek

Met Liefde & Kracht brengt de bekende mediavrouw Hella van der Wijst een nieuwe theatervorm in Spanbroek: storytainment. Een fijne mix van verhalen, goede gesprekken aan de keukentafel en prachtige livemuziek van kleinkunstenaar David Heijmans. Cirkelend rond de woorden liefde, kracht, troost en humor wacht u een originele en inspirerende voorstelling. Op vrijdag 7 oktober in muziektheater ’t Kerkhuys te Spanbroek.

Stap in het warme bad vol liefde en livemuziek dat Hella en David voor u klaarzetten om je even in onder te dompelen. Op de diepgravende manier waarop Van der Wijst al jaren gesprekken heeft op televisie (KRO De Wandeling, Ik mis je, Geloof en een Hoop Liefde) en in diverse bladen (Plusmagazine en Wandel.nl) ontvangt ze twee bekenden uit de regio aan haar keukentafel.

Onder wie huisvader én professioneel Triatlon Atleet Geert Schipper die meedeed aan de Paralympics in Tokio en Lida Berkhout-Konijn die op weer een andere manier weet wat liefde & kracht kunnen doen.

Hella deelt ook eigen verhalen over liefde & kracht met het publiek. Ze zoomt in op de kracht van troost bij verlies van liefde, vriendschap, gezondheid, werk of die ene allerliefste. Zoals Hella dat ook deed in haar boeken TROOST als je iemand mist en De kracht van Samen – Kroniek van een crisis. Overal houdt de voorstelling de lichtheid van wandelen, waar Hella haar hele leven al van houdt en over schrijft. Onlangs kwam haar tweede wandelboek uit: Wandelen met Hella.

In deze interactieve theatrale talkshow van 75 minuten worden bijzondere (levens)verhalen gedeeld, afgewisseld met mooie muziek en grappige sketches van kleinkunstenaar David Heijmans. Net afgestudeerd aan de Koningsacademie in Den Bosch won hij de Persoonlijkheidsprijs op het 35ste Groninger Studenten Cabaret Festival.

Monique Bankras en Marjon van Baar, beiden werkzaam in de wereld van afscheid nemen, hebben de armen in elkaar gestoken en Hella uitgenodigd. Zij willen hiermee een avond creëren waarop de bezoeker heerlijk warm van binnen wordt en met een gouden glimlach naar huis gaat. De avond begint om 20.00 uur. De entree is € 13,50.

Meer informatie over Hella van der Wijst: Hellamediahuis.nl
Meer informatie over David Heijmans: Davidheijmans.nl

Reacties van het publiek op de voorstelling:
Rita Kanters: “Na de voorstelling voelde ik me een decimeter opgetild”
Erik Razing: “De voorstelling voelde als een mooi cadeau.”
Lia Schrier: “Ik heb mij geïnspireerd, gehoord en gezien gevoeld; wat een troost.”
Nel van Vuren: “Wat een prachtige voorstelling, wat een mooie verhalen en liedjes. Dit was voor mij weer een stukje verwerking."
Anja Broess: “Luisterend naar de verhalen van Hella en fijne muziek, werkt de voorstelling nog lang door. Ik was blij dat ik mezelf dit gegund had.”