OBDAM - Op zaterdag 7 januari was het laatste prinsenbal van Carnavalsvereniging de Skuitekloeters aangebroken. 

De delegatie oud-prinsen waren samen met gastverenigingen Knorrenburg uit Sint Maarten en de Krielkokers uit Nibbixwoud aanwezig en hebben samen met veel geïnteresseerden een hele gezellige avond beleefd.

Op deze avond werd Prins Johny d'n Erste van zijn troon gehaald en kwam deze vervolgens in een monnikenpak om 11 over 11 de zaal in, nadat hij ontmaskerd werd vertelde Ronald Kooij dat niet hij, maar Arie Melten de nieuwe prins is! Prins Adrianus de 1ste werd direct aangekleed door Adjudant Remco en vervolgens haalde hij samen met de Hofnar (Johan Hoogland) de hofdames: Sharon Verzeilberg en Marieke Veldman.

De avond werd vervolgd door lange polonaises en een veel gezelligheid. Carnavalvereniging de Skuitekloeters is helaas genoodzaakt te stoppen aangezien er te weinig nieuwe leden zijn en er steeds minder mensen zijn die zich in willen zetten voor de vereniging, dit gaat met pijn in het hart en deze keuze is dan ook niet zomaar gemaakt. Wel willen we er een bijzonder laatste jaar van maken, een onvergetelijk jaar die we groter dan ooit gaan aanpakken! Dat komt er zo uit te zien:

11 februari - Makrelenverkoop aan de deuren in Obdam

Carnavalsweekend:

24-2 Vrijdagavond Frisfeest voor de jeugd

25-2 Zaterdagochtend ziekenbezoek Obdam

25-2 Zaterdagavond feestavond in Nellys met Lesly Williams - dè Andre Hazes Look a Like, met zanger Rene Eshuijs en DJ SKIP.

26-2 Zondag Obdam Got Talent - Het Wapen van Obdam

26-2 Zondag Crazy 90`s party - DJ SKIP.

27-2 Kienen in de Horstenburgh

Rond 16 februari word het programmaboekje van de Skuitekloeters bezorgd en hier staat natuurlijk nog veel meer in beschreven.

Namens de Skuitekloeters nodigen wij iedereen uit dit laatste en speciale carnavalsfeest met ons mee te beleven!